stukadoor Slagharen

BINNENSTUCWERK
DOOR HEEL NEDERLAND

BINNENSTUCWERK
DOOR HEEL NEDERLAND

Een oude muur, een onregelmatig oppervlakte van de vloer of een scheve wand. Wij zorgen dat alles er als nieuw uitziet door ons professionele raap- en stucwerk. 

Spackspuitwerk of sierpleisterwerk: een aanwinst voor uw woning

U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Van het traditionele stucwerk tot sierpleisterwerk en andere specialismen. Kies voor een simpele lijst in uw woonkamer of het sierlijke, klassiekere werk. Het geeft uw huis niet alleen een moderne of luxueuze uitstraling, uw huis zal ook stijgen in waarde.

lijstwerk,binnenstucwerk,sierpleisterwerk keuken

Voorwerk binnenstucwerk

Met raapwerk voor gips of cement maken we uw muur recht en egaal zodat hij klaar is voor het stucwerk. Op de vloer maken we een egale cementdekvloer die klaar is om tapijt of een andere bovenvloer op te leggen. Ook verzorgen we:

  • Gipsraapwerk om wanden en plafonds behang- of sausklaar te maken
  • Gipspleisterwerk (filmwerk) om wanden en plafonds behang- of sausklaar te maken
  • Cementraapwerk om badkamers tegelrijp te maken en voor de agrarische sector
  • Akoestisch spuitwerk voor het geluidsdicht isoleren van wanden en plafonds

Traditioneel binnenstucwerk

Handmatig:
In traditioneel stucwerk is het echt handwerk door de vakman. Het traditionele handstucwerk waar we jarenlange ervaring in hebben.

Machinaal:
Een andere optie is spackspuiten. Dit is een snelle en voordelige mogelijkheid. De wanden worden, in plaats van handmatig gestukt, machinaal gespoten. 

Alles ziet er egaal en strak uit en het is ook nog eens snel klaar. Spackspuiten is geschikt voor wanden en plafonds en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

traditioneel stucwerk, sierlijsten, spackspuiten, beton look

Afwerking binnenstucwerk

Ook aan een bijzondere afwerking van uw interieur kunnen wij een fikse bijdrage leveren. Wij verzorgen het lijstwerk voor de muren.

Sierlijsten kunnen uw woonkamer de luxueuze uitstraling geven die het verdient: strak met klassieke elementen. Ook sierpleisterwerk in diverse kleuren voor wanden en plafonds is ons niet onbekend.

Van het bekende Spachtelputz tot fijnschuurwerk en stucwerk in verschillende kleuren. Denk hierbij aan leemkleuren of beton mortex look. Deze maken het verschil tussen een landelijke en warme uitstraling, of een koelere, industriële look.