BUITENSTUCWERK
IN SLAGHAREN EN OMGEVING

BUITENSTUCWERK
IN SLAGHAREN EN OMGEVING

Een stijlvolle buitenmuur, opgeschuurd met een tint, traditioneel wit, wat u ook kiest: door ons word het sowieso strak en netjes afgewerkt. 

Van raaplaag tot sierpleisterwerk

Wij voorzien in alle stappen binnen het proces van buitenstucwerk. Als u een bestaande buitenmuur wil laten renoveren kan dat, maar ook voor nieuwbouw schakelt u ons in.

Voorwerk buitenstucwerk

Voor goed buitenstucwerk is een goede voorbereiding nodig. Als u een bestaande muur wilt herstellen met stucwerk is het noodzakelijk eerst de bestaande muur met schuurwerk egaal te maken en vervolgens te voorzien van een raaplaag.

Na dit voorwerk is uw muur klaar voor het buitenstucwerk. Ook kunt u contact met ons opnemen voor:

  • Buitengevelisolatie
  • Traditioneel cementraapwerk, ook voor lambrisering en blokvormig snijwerk

Beide opties kunnen worden afgewerkt met cementschuurwerk, sierpleisterwerk en zijn verkrijgbaar op siliconebasis en in diverse kleuren. 
 

Traditioneel buitenstucwerk

Wij kunnen de buitenmuren voorzien van een traditionele stuc. Ook is het mogelijk de muren te sausen of sausklaar te maken.

Bij beide opties is het van groot belang dat er gewerkt wordt met een goede buitenkwaliteit in materiaal. De lagen moeten kunnen ademen zodat er geen vochtproblemen ontstaan.

Wij beschikken over de kennis voor de keuze van de juiste producten die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. 
 

Afwerking buitenstucwerk

Naast het traditionele stucwerk kunt u kiezen voor sierpleisterwerk voor de buitenmuur. Bijvoorbeeld een mortel met een lichte korrel in het materiaal dat met een ronddraaiende beweging wordt aangebracht op de buitenmuur. Ook is het mogelijk om de buitenmuur op te schuren, wat een matte en zeer onderscheidende aanblik aan uw woning geeft.

Bij alle opties is het mogelijk voor verschillende kleuren te kiezen. Bijvoorbeeld een beige tint in combinatie met schuurwerk aan de buitenmuur kan uw woning zo een mediterraans uiterlijk geven.