stukadoor Slagharen

HET STUCADOORSBEDRIJF
UIT SLAGHAREN EN DEDEMSVAART

HET STUCADOORSBEDRIJF
UIT SLAGHAREN EN DEDEMSVAART

Stucadoorsbedrijf Mulder vof is een bedrijf uit Slagharen en Dedemsvaart dat werkt door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat zowel uw binnen als buitenwerk in orde is. We zijn op tijd, houden ons aan onze afspraken en zorgen voor een heldere offerte vooraf en een duidelijke factuur achteraf. 

Stucwerk voor zakelijke en particuliere klanten

Onze ervaren en professionele medewerkers zorgen ervoor dat al het stucwerk in en om uw woning of bedrijfspand goed wordt afgewerkt. 

Stucadoor R. Mulder vof Slagharen Dedemsvaart

Opgericht door Roelof Mulder

Stucadoorsbedrijf Mulder vof is in 1997 opgericht door Roelof Mulder. In 1998 kwam John Geertman het bedrijf versterken. In 2000 trad diens zwager, John van Gijssel in dienst.

Inmiddels is Roelof met pensioen, maar telt Stucadoorsbedrijf Mulder 4 vaste werknemers en schakelen zij de hulp en expertise in van vaste zzp-ers en uitzendkrachten. 

Aangesloten bij NOA

Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om onze kennis te verbreden en door te geven. Omdat we een erkend leerbedrijf zijn, zijn wij eveneens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Zo kunnen we de kennis van jarenlange ervaring en nieuwe technieken op een adequate manier doorgeven. Wij zijn aangesloten bij het NOA.