Specialistisch binnenstucwerk in Dedemsvaart

Een muur met waterschade, een onregelmatig oppervlakte van de vloer of een scheve wand? Kies voor Stucadoorsbedrijf Mulder. Wij zorgen ervoor dat alle oppervlakken er als nieuw uitzien door ons professionele raap- en stucwerk. Ook kunt u kiezen voor een afwerking van sierpleisterwerk. Dit geeft uw interieur niet alleen een moderne of luxueuze uitstraling; uw huis zal ook stijgen in waarde.

Raapwerk ter voorbereiding

Met raapwerk voor gips of cement maken de stukadoors van Stucadoorsbedrijf Mulder uw muur recht en egaal. Ook repareren we eventuele waterschade. Op de vloer maken we een egale cementdekvloer die klaar is om tapijt of een andere bovenvloer op te leggen. Ook verzorgen we:

  • Gipsraapwerk om wanden en plafonds behang- of sausklaar te maken
  • Gipspleisterwerk (filmwerk) om wanden en plafonds behang- of sausklaar te maken
  • Cement raapwerk om badkamers tegelrijp te maken of voor de agrarische sector
  • Akoestisch spuitwerk voor het geluiddicht isoleren van wanden en plafonds
Neem contact op

Traditioneel binnenstucwerk

Handmatig:
Bij traditioneel stucwerk gaat de vakman handmatig te werk. Stucadoorsbedrijf Mulder in Dedemsvaart heeft jarenlange ervaring in stucwerk met de hand.


Machinaal:
Een andere optie is spackspuiten. Dit is een voordelige mogelijkheid om wanden en plafonds snel strak en egaal te krijgen. Het stucwerk wordt niet handmatig aangebracht, maar machinaal gespoten. Spackspuiten is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Afwerking in sierpleister

Ook aan een bijzondere afwerking van uw interieur kan Stucadoorsbedrijf Mulder een fikse bijdrage leveren. Sierlijsten kunnen uw woonkamer een luxueuze uitstraling geven. Ook sierpleisterwerk, van Spachtelputz tot fijnschuurwerk, is ons niet onbekend. Dit is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals leemkleuren of beton mortex look. Deze kleuren maken het verschil tussen een landelijke en warme uitstraling of een koelere, industriële look.