Wij leveren kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Benieuwd naar ons binnenwerk

Sierpleister wandafwerking

Zoekt u een luxe uitstraling voor uw project, woning of bedrijfspand? Dan is een sierpleister wandafwerking een uitstekende keuze. 

Sierpleister is een harde, stootvaste en kleurechte structuurafwerking. Tevens is deze wandafwerking zowel fijn als grof af te werken. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, waarvan de meest bekende sierpleister spachtelputz is.

Wandafwerking met fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk is een gips gebonden afwerking dat toegepast kan worden in elk interieur. Het heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt en dus niet meer geverfd hoeft te worden. 

De afwerking heeft een fijne en levendige structuur, waardoor een gewolkt effect ontstaat.

Spackspuit wandafwerking

Spackspuitwerk wordt machinaal aangebracht. Onder hoge druk wordt er pleister op de muur of het plafond gespoten. Het aanbrengen gaat daardoor erg snel en dat maakt spack spuiten een goedkope vorm van stucwerk. 

Spack spuiten kan in verschillende structuren worden aangebracht. Van fijn tot grof.

Gladpleister wandafwerking

Gladpleister is een tijdloze gladde stucafwerking voor wanden en/of plafonds. 

Het strakke stucwerk is in iedere kleur overschilderbaar.

Wandafwerking met betonlook

Betonlook is een moderne cementgebonden gladde wandafwerking dat lijkt op beton. Er zijn meerdere materialen waarmee de betonlook gecreëerd kan worden. De keuze van het materiaal hangt af van de ruimte die afgewerkt moet worden. Betonlook geeft een exclusieve en strakke uitstraling aan uw interieur.

Betonlook geeft een exclusieve en strakke uitstraling aan uw interieur.

Plafondafwerking met airless spuitwerk (glad sausen)

Plafonds en wanden kunnen worden gesausd. Dit kan handmatig gebeuren, maar een mooier resultaat ontstaat door'airless' spuiten. 

Met deze techniek is er geen risico van baanvorming en ontstaat er een mooi egaal oppervlak. Dit sauswerk kan in allerlei kleuren worden uitgevoerd.

Plafondafwerking met spack-spuitwerk

Spack spuitwerk is een druppelvormige afiruerking die in de meeste nieuwbouwwoningen op plafonds wordt toegepast.

Deze afwerking kan uitgevoerd worden in een keur aan kleuren. Spack

spuitwerk is ook geschikt voor wandafwerking.

Schuurplafonds

Plafonds voorzien van schuurwerk, krijgen door de 'slagen' van het schuren een heel bijzondere uitstraling. 

Deze plafonds drogen wit op en hoeven dus níet te worden gesausd.

Wilt u liever stucadoorswerk aan de buitenzijde van uw woning, pand of boerderij? Ook dat is mogelijk. 

Hoewel Nederland van oudsher een echt 'baksteenland' is worden er steeds meer gevels voorzien van stucadoorswerk. Met behulp van buitenstukadoorswerk of buitengevelisolatie kunt u uw woning verfraaien, uw energierekening verlagen en uw woning in waarde doen stijgen. Ook buiten zijn diverse materialen en afwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan pleisterwerk, spachtelputz  of stucwerk met schiftingen.

Om de juiste keuze te kunnen maken stellen wij graag geheel vrijblijvend een advies voor u op waarin alle detailleringen, mogelijkheden, problemen of uitdagingen worden aangegeven.

Op dit moment is het zeer actueel om woningen energiezuiniger te maken. Enerzijds kan dit door energie op te wekken met bijvoorbeeld zonnepanelen, anderzijds kan dit door het energieverbruik te beperken. Gevelisolatie is hierbij de ideale manier om uw gasrekening te verlagen. Zonder grote bouwkundige ingrepen en met een zeer mooi esthetisch resultaat komt u er warmpjes bij te zitten. 

 

Waar wacht u nog op? Neem vrijblijvend contact met ons op.