Buitenstucwerk en waterschadeherstel in Dedemsvaart

Wij voorzien in alle stappen binnen het proces van buitenstucwerk. U kunt een bestaande buitenmuur laten renoveren, maar ook voor nieuwbouw schakelt u ons in. Of u nu een traditionele, witte buitenmuur wilt of juist een tintje kiest - Stucadoorsbedrijf Mulder werkt het altijd strak en netjes af.

Raap- en schuurwerk

Voor goed buitenstucwerk is een goede voorbereiding nodig. Eerst maken wij de bestaande muur met schuurwerk egaal en vervolgens voorzien we deze van een raaplaag. Hierna is uw muur klaar voor het buitenstucwerk. 

Ook kunt u contact met Stucadoorsbedrijf Mulder opnemen voor:

  • Buitengevel isolatie
  • Traditioneel cementraapwerk, ook voor lambrisering en blokvormig snijwerk


Beide opties kunnen worden afgewerkt met cementschuurwerk of sierpleisterwerk en zijn verkrijgbaar op siliconenbasis en in diverse kleuren.
Neem contact op

Traditioneel buitenstucwerk

Stucadoorsbedrijf Mulder kan uw buitenmuren in Dedemsvaart voorzien van traditioneel stucwerk. Ook is het mogelijk de muren te sausen of sausklaar te maken.
Bij beide opties is het van groot belang dat er gewerkt wordt met goede buitenkwaliteit materialen. Wij beschikken over de kennis voor de keuze van de juiste producten die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.

Sierpleisterwerk voor buitenmuren

Naast het traditionele stucwerk kunt u kiezen voor sierpleisterwerk voor de buitenmuur,  zoals een mortel met een lichte korrel in het materiaal die met een ronddraaiende beweging wordt aangebracht. Ook is het mogelijk om de buitenmuur op te schuren, wat een matte en zeer onderscheidende aanblik van uw woning geeft. Bij alle opties is het mogelijk om voor verschillende kleuren te kiezen.