Sierpleisterwerk en spachtelputz in Dedemsvaart

Stucadoorsbedrijf Mulder zorgt ervoor dat uw stucwerk in Dedemsvaart perfect in orde is, zowel binnen als buiten. Ook repareren wij waterschade en onregelmatige vloeroppervlakken en verzorgen wij sierpleisterwerk en spachtelputz. We zijn op tijd, houden ons aan onze afspraken, zorgen voor een heldere offerte vooraf en een duidelijke factuur achteraf.

Stucwerk voor zakelijke en particuliere klanten

Onze ervaren en professionele medewerkers zorgen ervoor dat al het stucwerk in en om uw woning of bedrijfspand in Dedemsvaart goed wordt afgewerkt. Wij verzorgen de voorbereiding, het stucwerk en de afwerking en gebruiken hierbij altijd de beste materialen voor elke klus voor een blijvend mooi resultaat.

Opgericht door Roelof Mulder

Opgericht door Roelof Mulder

Stucadoorsbedrijf Mulder is in 1997 opgericht door Roelof Mulder. In 1998 kwam John Geertman het bedrijf versterken. In 2000 trad diens zwager, John van Gijssel, in dienst. Inmiddels is Roelof met pensioen, maar telt Stucadoorsbedrijf Mulder vier vaste werknemers en schakelen zij de hulp en expertise in van vaste zzp'ers en uitzendkrachten.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om onze kennis te verbreden en door te geven. Omdat we een erkend leerbedrijf zijn, zijn wij eveneens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo kunnen we de kennis van jarenlange ervaring en nieuwe technieken op een adequate manier doorgeven. Wij zijn aangesloten bij het NOA

Wilt u meer weten over ons leertraject? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op